خوشمزه ترین غذا: سفری در دنیای طعم ها به روایت نی نی سایت!
همه ما یک غذای مورد علاقه داریم که با شنیدن اسمش هم آب از لب و لوچه آویزان می شود. اما به نظر شما خوشمزه ترین غذا در دنیا چیست؟ برای پیدا کردن جواب این سوال، سری به نی نی سایت زدیم و نظرات مادران و خانم های خانه دار را در این مورد جویا شدیم. نتیجه یک لیست هیجان انگیز و رنگارنگ از طعم ها شد که در ادامه با شما به اشتراک می گذاریم:

در این پست، 21 مورد از خوشمزه ترین غذاهایی که در نی نی سایت به آنها اشاره شده را مرور می کنیم. این لیست ترکیبی از غذاهای سنتی ایرانی، غذاهای بین المللی و حتی غذاهای ساده خانگی است. پس با ما همراه باشید!
- ✳️قرمه سبزی (بدون شک پادشاه غذاهای ایرانی!)
- ✳️کباب کوبیده (همیشه و همه جا محبوب)
- ✳️زرشک پلو با مرغ (یک غذای مجلسی دوست داشتنی)
- ✳️ته چین مرغ (با ته دیگ زعفرانی وسوسه انگیز)
- ✳️آش رشته (یک غذای کامل و خوشمزه برای روزهای سرد)
- ✳️میرزا قاسمی (بادمجان کبابی با عطر سیر، عالی!)
- ✳️فسنجان (با طعم ملس و گردویی بی نظیر)
- ✳️پیتزا (غذای مورد علاقه کودکان و بزرگسالان)
- ✳️لازانیا (یک غذای ایتالیایی پرطرفدار)
- ✳️استیک (لذیذ و سیر کننده)
- ✳️سوشی (غذای ژاپنی برای افراد ماجراجو)
- ✳️پاستا (با سس های متنوع و خوشمزه)
- ✳️خورشت بادمجان (با گوشت یا مرغ، فرقی نمی کند، خوشمزه است!)
- ✳️عدس پلو (یک غذای ساده و مقوی)
- ✳️املت (یک صبحانه یا شام فوری و خوشمزه)
- ✳️کتلت (یک غذای نوستالژیک و دوست داشتنی)
- ✳️ماکارونی (غذای محبوب بچه ها)
- ✳️دلمه برگ مو (با طعم ترش و شیرین فوق العاده)
- ✳️کوفته تبریزی (یک غذای پر زحمت اما خوشمزه)
- ✳️کشک بادمجان (یک پیش غذای لذیذ)
- ✳️خورشت قیمه (با سیب زمینی سرخ کرده و عطر دارچین)
همانطور که می بینید، لیست خوشمزه ترین غذاها بسیار متنوع و سلیقه ای است. هر کسی با توجه به ذائقه خود، غذای خاصی را به عنوان خوشمزه ترین غذا انتخاب می کند.
نکته جالب این است که بسیاری از افراد، غذاهای خانگی و ساده را به غذاهای رستورانی و پیچیده ترجیح می دهند. شاید به این دلیل که این غذاها یادآور خاطرات خوب و لحظات گرم خانوادگی هستند.
به هر حال، مهم این است که از خوردن غذا لذت ببریم و طعم های جدید را کشف کنیم.
خوشمزه ترین غذا: گشتی در دنیای طعم ها با نظرات نی نی سایتی ها!
قرمه سبزی، سلطان بلامنازع سفره های ایرانی
قرمه سبزی همیشه پای ثابت بحث های خوشمزه ترین غذا در نی نی سایته. عطر و طعم بی نظیرش، با اون لوبیاهای نرم و گوشت لذیذش، هیچ کسی رو نمیتونه بی تفاوت بذاره. خیلی ها میگن رمز خوشمزگیش تو سبزی های تازه و خوب سرخ شدشه. یه عده هم اعتقاد دارن اگه یه کم شنبلیله خشک بهش اضافه کنی، معجزه میکنه!بعضی ها هم توش گرد لیمو عمانی میریزن، طعمش ملس و بی نظیر میشه. البته که با پلوی زعفرونی یه ترکیب رویاییه!یه کاربر نی نی سایتی میگفت مادرشوهرش از رب انار ملس استفاده میکنه و قرمه سبزی بی نظیری درست میکنه. یه نکته جالب دیگه هم اضافه کردن یه قاشق رب گوجه فرنگی برای رنگ و لعاب بیشتره. و در آخر، جا افتادن و پخت طولانی، حرف اول رو میزنه!
کباب کوبیده، لذتی به قدمت تاریخ
کباب کوبیده، اونم از نوع ذغالی، یکی دیگه از گزینه های پرطرفدار تو بحث خوشمزه ترین غذاست. گوشت چرخ کرده با کیفیت، پیاز رنده شده و ادویه های معطر، یه ترکیب ساده ولی فوق العاده رو میسازه. خیلی ها میگن راز کوبیده خوب، ورز دادن زیاد گوشته تا چسبندگی لازم رو پیدا کنه. بعضی ها هم برای طعم بهتر، یه کم دنبه گوسفندی بهش اضافه میکنن. یه کاربر نی نی سایتی پیشنهاد داده بود که از ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله استفاده بشه. سرو کردنش با گوجه فرنگی کبابی و فلفل سبز، دیگه هیچی کم نداره!یه راز دیگه هم اینه که قبل از کباب کردن، سیخ ها رو کمی چرب کنید تا کوبیده ها نریزه.
فسنجون، خورشت مجلسی و خوشمزه
فسنجون با اون طعم ملس و گردویی اش، همیشه یه انتخاب لوکسه. گردو آسیاب شده، رب انار، مرغ یا گوشت و ادویه های مخصوص، یه خورشت بی نظیر رو میسازه. بعضی ها فسنجون رو با مرغ درست میکنن، بعضی ها با گوشت قلقلی و بعضی ها هم با گوشت اردک!یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم شکر به فسنجون اضافه کنی، طعمش ملس تر و خوشمزه تر میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که گردوها باید خوب آسیاب بشن تا خورشت یکدست و غلیظ بشه. و در آخر، فسنجون هم مثل قرمه سبزی، هر چی بیشتر جا بیفته خوشمزه تره. یه خانم خونه دار حرفه ای پیشنهاد داده بود که از شیره انگور بجای شکر برای ملس کردن فسنجون استفاده بشه.
زرشک پلو با مرغ، نوستالژی خوشمزه
زرشک پلو با مرغ، یه غذای نوستالژیک که همیشه طرفدار داره. مرغ زعفرانی با زرشک پلو، یه ترکیب ساده و خوشمزه که همه دوستش دارن. بعضی ها مرغ رو سرخ میکنن، بعضی ها آب پز و بعضی ها هم تو فر میذارن!یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه زرشک رو با کره تفت بدی، خوشمزه تر میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که زرشک رو باید قبل از استفاده بشوری و خشک کنی. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن مرغ، میتونی از ادویه های مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر استفاده کنی. یه پیشنهاد جالب هم این بود که لابهلای برنج زرشک پلو، بادام و پسته هم اضافه بشه.
ماکارونی، غذای محبوب همه نسل ها
ماکارونی، یه غذای بین المللی که تو ایران هم خیلی طرفدار داره. گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه های مخصوص، یه سس خوشمزه رو میسازه. خیلی ها ماکارونی رو با سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنن، بعضی ها هم با سالاد شیرازی!یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم فلفل دلمه ای به سس ماکارونی اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که ماکارونی رو نباید خیلی زیاد پخت، چون خمیر میشه. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن ماکارونی، میتونی از پنیر پیتزا هم استفاده کنی. یه راز خوشمزگی ماکارونی هم تفت دادن خوب پیاز و گوشت چرخ کرده است.
لازانیا، غذای ایتالیایی دوست داشتنی
لازانیا، یه غذای ایتالیایی که تو ایران هم خیلی پرطرفداره. ورقه های لازانیا، سس بشامل، سس گوشت و پنیر پیتزا، یه ترکیب لذیذ رو میسازه. خیلی ها لازانیا رو با قارچ و فلفل دلمه ای هم درست میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم آویشن به سس لازانیا اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که ورقه های لازانیا رو نباید خیلی زیاد پخت، چون خمیر میشه.
پیتزا، غذای پرطرفدار بین المللی
پیتزا، یه غذای بین المللی که تو ایران هم خیلی طرفدار داره. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم آویشن به پیتزا اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که خمیر پیتزا رو نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم درست کرد.
دلمه برگ مو، غذای سنتی خوش طعم
دلمه برگ مو، یه غذای سنتی و خوشمزه که تو فصل بهار خیلی طرفدار داره. برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه های مخصوص، یه دلمه خوشمزه رو میسازه. خیلی ها دلمه رو با سس شیرین و ترش سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم زرشک و کشمش به مواد دلمه اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که برگ های مو رو باید قبل از استفاده بشوری و آبپز کنی.
کوفته تبریزی، غذای اصیل آذربایجانی
کوفته تبریزی، یه غذای اصیل آذربایجانی که خیلی طرفدار داره. گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و تخم مرغ آب پز، یه کوفته خوشمزه رو میسازه. خیلی ها کوفته رو با سس گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم گردو و آلو به مواد کوفته اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که مواد کوفته رو باید خوب ورز داد تا منسجم بشه.
قیمه، خورشت محبوب ایرانی
قیمه، یه خورشت محبوب ایرانی که همیشه طرفدار داره. گوشت قیمه ای، لپه، رب گوجه فرنگی و ادویه های مخصوص، یه خورشت قیمه خوشمزه رو میسازه. خیلی ها قیمه رو با سیب زمینی سرخ کرده سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم پودر لیمو عمانی به قیمه اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که لپه ها رو باید قبل از پخت خیسوند تا نفخش گرفته بشه. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن قیمه، میتونی از زعفران هم استفاده کنی. اضافه کردن یک تکه چوب دارچین به خورشت قیمه عطر بی نظیری میده.
عدس پلو، غذای ساده و مقوی
عدس پلو، یه غذای ساده و مقوی که خیلی ها دوستش دارن. برنج، عدس، گوشت چرخ کرده و کشمش، یه عدس پلوی خوشمزه رو میسازه. خیلی ها عدس پلو رو با سالاد شیرازی سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم دارچین به عدس پلو اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که عدس ها رو باید قبل از پخت خیسوند تا نرم بشن. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن عدس پلو، میتونی از پیاز داغ هم استفاده کنی. عدس پلو رو با گوشت قلقلی کوچیک هم میتونید سرو کنید.
شوید باقالی پلو با ماهیچه، یه غذای اعیانی
شوید باقالی پلو با ماهیچه، یه غذای اعیانی و خوشمزه. برنج، شوید، باقالی و ماهیچه، یه شوید باقالی پلو با ماهیچه بی نظیر رو میسازه. خیلی ها شوید باقالی پلو رو با ماست و خیار سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم زعفران به ماهیچه اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که ماهیچه ها رو باید با حرارت کم پخت تا نرم بشن. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن شوید باقالی پلو، میتونی از کره هم استفاده کنی. راز خوشمزگی ماهیچه، پخت طولانی با پیاز و ادویه است.
خورشت کرفس، یه طعم متفاوت و دلپذیر
خورشت کرفس، یه خورشت با طعم متفاوت و دلپذیر. کرفس، گوشت، نعناع و جعفری، یه خورشت کرفس خوشمزه رو میسازه. خیلی ها خورشت کرفس رو با آبلیمو سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم غوره به خورشت کرفس اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که کرفس ها رو باید قبل از پخت تفت داد تا نرم بشن. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن خورشت کرفس، میتونی از ادویه های مختلف هم استفاده کنی. برای اینکه کرفس طعم بهتری داشته باشه، از ساقه های جوان و ترد استفاده کنید.
آش رشته، یه آش کامل و خوشمزه
آش رشته، یه آش کامل و خوشمزه که تو ایران خیلی طرفدار داره. رشته آش، حبوبات، سبزیجات و کشک، یه آش رشته بی نظیر رو میسازه. خیلی ها آش رشته رو با نعناع داغ و پیاز داغ سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم سیر داغ به آش رشته اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که حبوبات رو باید قبل از پخت خیسوند تا نرم بشن. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن آش رشته، میتونی از کشک ساییده و نعناع داغ فراوون استفاده کنی. آش رشته رو با ترشی هم میتونید میل کنید.
میرزا قاسمی، یه غذای شمالی اصیل
میرزا قاسمی، یه غذای شمالی اصیل و خوشمزه. بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ، یه میرزا قاسمی بی نظیر رو میسازه. خیلی ها میرزا قاسمی رو با نون تازه سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم فلفل سبز تند به میرزا قاسمی اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که بادمجان ها رو باید خوب کبابی کرد تا پوستشون به راحتی جدا بشه. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن میرزا قاسمی، میتونی از سیر فراوون استفاده کنی. بهرهگیری از گوجه فرنگی های گوشتی و آبدار میرزا قاسمی رو خوشمزه تر میکنه.
کتلت، یه غذای ساده و سریع
کتلت، یه غذای ساده و سریع که همه دوستش دارن. گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده، پیاز و تخم مرغ، یه کتلت خوشمزه رو میسازه. خیلی ها کتلت رو با نون و سبزی خوردن سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم آرد سوخاری به مواد کتلت اضافه کنی، تردتر میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که مواد کتلت رو باید خوب ورز داد تا منسجم بشه. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن کتلت، میتونی از ادویه های مختلف هم استفاده کنی. کتلت رو هم میتونید سرخ کنید و هم توی فر بپزید.
کوکو سبزی، یه شام سبک و خوشمزه
کوکو سبزی، یه شام سبک و خوشمزه که خیلی ها دوستش دارن. سبزیجات معطر، تخم مرغ و آرد، یه کوکو سبزی خوشمزه رو میسازه. خیلی ها کوکو سبزی رو با نون و ماست سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم گردو و زرشک به مواد کوکو سبزی اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که سبزیجات رو باید ریز خرد کرد. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن کوکو سبزی، میتونی از ادویه های مختلف هم استفاده کنی. کوکو سبزی رو هم میتونید سرخ کنید و هم توی فر بپزید.
املت، یه صبحانه یا شام سریع و خوشمزه
املت، یه صبحانه یا شام سریع و خوشمزه که همه میتونن درستش کنن. تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز، یه املت خوشمزه رو میسازه. خیلی ها املت رو با نون تازه سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم فلفل دلمه ای به املت اضافه کنی، طعمش عالی میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که گوجه فرنگی ها رو باید خوب سرخ کرد تا آبشون کشیده بشه. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن املت، میتونی از ادویه های مختلف و پنیر پیتزا هم استفاده کنی. برای داشتن املت پفکی، تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید.
خوراک لوبیا، یه غذای گیاهی خوشمزه و مقوی
خوراک لوبیا، یه غذای گیاهی خوشمزه و مقوی که تو فصل سرما خیلی طرفدار داره. لوبیا چیتی، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه های مخصوص، یه خوراک لوبیای خوشمزه رو میسازه. خیلی ها خوراک لوبیا رو با نون تازه و ترشی سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم رب گوجه فرنگی به خوراک لوبیا اضافه کنی، رنگش بهتر میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که لوبیاها رو باید قبل از پخت خیسوند تا نرم بشن. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن خوراک لوبیا، میتونی از آبلیمو و سبزیجات معطر هم استفاده کنی. خوراک لوبیا رو میتونید با کمی گوشت چرخ کرده هم درست کنید.
آبگوشت (دیزی)، یه غذای سنتی اصیل ایرانی
آبگوشت (دیزی)، یه غذای سنتی اصیل ایرانی که تو دیزی سنگی خیلی خوشمزه میشه. گوشت گوسفندی، نخود، لوبیا، سیب زمینی، پیاز و ادویه های مخصوص، یه آبگوشت (دیزی) خوشمزه رو میسازه. خیلی ها آبگوشت رو با ترشی و سبزی خوردن سرو میکنن. یه کاربر نی نی سایتی میگفت اگه یه کم رب گوجه فرنگی به آبگوشت اضافه کنی، رنگش بهتر میشه. یه نکته مهم دیگه هم اینه که نخود و لوبیا رو باید قبل از پخت خیسوند تا نرم بشن. و در آخر، برای خوش طعم تر شدن آبگوشت، میتونی از لیمو عمانی هم استفاده کنی. کوبیدن محتویات دیزی و خوردنش با نون سنگک لذت خاصی داره!







کباب کوبیده رو توی مهمونی عروسی دایی ام خوردم که توی حیاط خونشون با هیزم درست کرده بودن. بوی دود ذغال و عطر ادویه هنوز تو یادمه. یکم آب انار به گوشت زده بودن که ترش و شیرین بشه. فکر کنم ترکیب گوشت گوسفند و گوساله هم مهمه چون بافتش عالی شده بود. بعضی وقتا میرم اون طعم رو توی رستورانا دنبال می کنم ولی انگار همون حالت خاطره انگیزش رو نداره.