نی‌ نی سایت

۲۵ غذای نونی خوشمزه ایرانی که مامانا در نی نی سایت پیشنهاد دادن!




۲۵ غذای نونی خوشمزه ایرانی که مامانا در نی نی سایت پیشنهاد دادن!

دنبال یه شام سریع و خوشمزه هستید؟ یا شاید میخواید تنوعی به برنامه غذایی هفتگیتون بدید؟ ما در نی نی سایت یه نظرسنجی راه انداختیم و از مامان‌های باتجربه خواستیم تا بهترین غذاهای نونی ایرانی رو معرفی کنن. نتیجه یه لیست فوق‌العاده شد که در ادامه با هم مرور می‌کنیم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این غذاها نه تنها خوشمزه و سیرکننده هستن، بلکه خیلی راحت و سریع هم آماده میشن. پس دیگه نگران وقت کم و خستگی نباشید!

  • ✳️کتلت سیب زمینی
  • ✳️کوکو سیب زمینی
  • ✳️کوکو سبزی
  • ✳️کوکو کدو سبز
  • ✳️املت گوجه فرنگی
  • ✳️میرزا قاسمی
  • ✳️یتیمچه
  • ✳️کشک بادمجان
  • ✳️حلیم بادمجان
  • ✳️عدسی
  • ✳️لوبیا چیتی
  • ✳️فلافل
  • ✳️سمبوسه
  • ✳️پیراشکی گوشت
  • ✳️کلانه (نان محلی کردستان)
  • ✳️اشکنه
  • ✳️خوراک لوبیا
  • ✳️نرگسی (اسفناج و تخم مرغ)
  • ✳️دال عدس
  • ✳️خوراک مرغ و قارچ
  • ✳️کوکوی گل کلم
  • ✳️خوراک نخود فرنگی
  • ✳️پنیر و گردو
  • ✳️نیمرو
  • ✳️سوسیس تخم مرغ

نوش جان!





25 غذای نونی خوشمزه ایرانی: با الهام از نی نی سایت!


25 غذای نونی خوشمزه ایرانی: با الهام از نی نی سایت!

غذاهای نونی همیشه یه انتخاب سریع، آسون و خوشمزه برای وعده‌های غذایی روزانه هستن. تو این پست، یه لیست از 25 غذای نونی محبوب ایرانی رو با الهام از تجربیات و نظرات مامان‌های نی نی سایت براتون آماده کردیم. پس با ما همراه باشید!

کتلت

کتلت، یکی از محبوب‌ترین غذاهای نونی ایرانیه که تقریباً همه دوستش دارن. با سیب‌زمینی، گوشت چرخ‌کرده، پیاز و ادویه‌های ساده درست می‌شه و می‌تونه یه شام سریع و خوشمزه باشه. تو نی نی سایت خیلی‌ها پیشنهاد میدن که برای ترد شدن کتلت، یکم آرد سوخاری هم بهش اضافه کنید. همچنین بعضی‌ها معتقدن که اضافه کردن یه قاشق ماست به مایه کتلت، باعث میشه که کتلت ها نرم تر بشن. برای جلوگیری از چسبیدن کتلت ها به تابه، حتما تابه رو خوب داغ کنید و روغن کافی بریزید. بعضی از مامان های نی نی سایتی کتلت رو با سبزی خوردن و ترشی خیلی دوست دارن. یادتون نره بعد از سرخ کردن کتلت ها، اون ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. کتلت رو میتونید هم با نون باگت و هم با نون لواش میل کنید.

کوکو سیب زمینی

یه غذای ساده و اقتصادی که با سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ و ادویه درست میشه. بعضی ها توش سبزی معطر هم میریزن. کاربرهای نی نی سایت میگن برای اینکه کوکو وا نره، سیب زمینی ها رو خوب آبشو بگیرید. بعضی از افراد از پودر سیر هم برای خوش طعم شدن کوکو استفاده میکنن. برای پخت یکنواخت، حرارت رو ملایم تنظیم کنید. کوکو سیب زمینی رو میتونید با گوجه فرنگی و خیارشور هم سرو کنید. میشه توش قارچ تفت داده شده هم ریخت که خیلی خوشمزه میشه. اگه کوکو زیادی روغن جذب کرد، یعنی حرارتتون کم بوده.

کوکو سبزی

کوکو سبزی با سبزیجات معطر مثل تره، جعفری، گشنیز و شوید درست می‌شه و یه غذای سالم و خوش‌طعمه. نکته مهم تو کوکو سبزی، نسبت درست سبزیجاته. تو نی نی سایت دستورهای مختلفی پیدا میشه. بعضی ها گردو هم تو کوکو سبزی میریزن که طعمش رو عالی میکنه. میتونید از زرشک هم برای خوشمزه تر شدن کوکو استفاده کنید. برای اینکه کوکو پفکی بشه، کمی بکینگ پودر اضافه کنید. کوکو سبزی رو با نون و ماست خیلی ها دوست دارن. برای اینکه کوکو به تابه نچسبه، از تابه نچسب استفاده کنید.

میرزا قاسمی

یه غذای شمالی خوشمزه که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست می‌شه. تو نی نی سایت خیلی ها میگن که برای خوشمزه تر شدن میرزا قاسمی، بادمجان ها رو روی ذغال کبابی کنید. سیر زیاد تو میرزا قاسمی خیلی مهمه. برای اینکه میرزا قاسمی آبکی نشه، گوجه ها رو زیاد نپزید. میتونید کمی فلفل هم بهش اضافه کنید. میرزا قاسمی رو با نون سنگک خیلی ها دوست دارن. تخم مرغ رو میتونید هم به صورت نیمرو و هم به صورت مخلوط با بقیه مواد اضافه کنید.

اشکنه

یه غذای سنتی و ساده که با پیاز داغ، شنبلیله خشک، سیب زمینی و تخم مرغ درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها میگن که برای خوشمزه تر شدن اشکنه، از روغن حیوانی استفاده کنید. اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی هم طعم اشکنه رو بهتر میکنه. شنبلیله خشک خیلی مهمه تو طعم اشکنه. میتونید از سبزی های دیگه مثل جعفری هم تو اشکنه استفاده کنید. اشکنه رو با نون تلیت میکنن و میخورن. برای اینکه اشکنه غلیظ بشه، میتونید یکم آرد هم بهش اضافه کنید.

املت

یه غذای سریع و آسون که با تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز درست می‌شه. تو نی نی سایت خیلی ها میگن که برای خوشمزه تر شدن املت، از ادویه های مختلف مثل فلفل سیاه و آویشن استفاده کنید. اضافه کردن کمی پنیر پیتزا هم طعم املت رو عالی میکنه. برای اینکه املت پفکی بشه، تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید. میتونید از قارچ و فلفل دلمه ای هم تو املت استفاده کنید. املت رو با نون و خیارشور خیلی ها دوست دارن. برای اینکه املت به تابه نچسبه، از تابه نچسب استفاده کنید.

خوراک لوبیا

یه غذای مقوی و خوشمزه که با لوبیا چیتی، پیاز، گوجه و ادویه درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن که لوبیا رو از شب قبل خیس کنید تا نفخش گرفته بشه. برای خوش طعم شدن خوراک لوبیا میتونید از یک تکه گوشت یا قلم هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی رنگ و طعم خوراک رو بهتر میکنه. بعضی ها برای تند شدن خوراک لوبیا از فلفل قرمز هم استفاده میکنن. خوراک لوبیا رو با نون و ترشی خیلی ها دوست دارن. برای اینکه خوراک لوبیا سریعتر بپزه میتونید از زودپز استفاده کنید.

سوسیس تخم مرغ

یه غذای سریع و راحت که با سوسیس، تخم مرغ، پیاز و ادویه درست میشه. سوسیس تخم مرغ یه گزینه خوب برای صبحانه و شام های فوریه. اضافه کردن کمی پنیر پیتزا هم طعم سوسیس تخم مرغ رو بهتر میکنه. سوسیس تخم مرغ رو با نون و سس کچاپ خیلی ها دوست دارن. میتونید سوسیس رو به صورت حلقه ای یا نگینی خرد کنید.

عدسی

یه غذای مقوی و خوشمزه که با عدس، پیاز، سیب زمینی و ادویه درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن که عدس رو از قبل خیس کنید تا سریعتر بپزه. برای خوش طعم شدن عدسی میتونید از سیر هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی رب گوجه فرنگی رنگ و طعم عدسی رو بهتر میکنه. بعضی ها برای تند شدن عدسی از فلفل قرمز هم استفاده میکنن. عدسی رو با نون و آبلیمو خیلی ها دوست دارن. میتونید عدسی رو با نون تلیت کنید و میل کنید.

کشک بادمجان

یه غذای خوشمزه و سنتی که با بادمجان، کشک، پیاز و سیر درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها میگن که برای خوشمزه تر شدن کشک بادمجان، بادمجان ها رو کبابی کنید. سیر داغ و پیاز داغ فراوون تو کشک بادمجان خیلی مهمه. کشک رو حتما قبل از استفاده بجوشونید. میتونید از گردو خرد شده هم برای تزیین کشک بادمجان استفاده کنید. کشک بادمجان رو با نون سرو میکنن. برای اینکه کشک بادمجان چرب نشه، بادمجان ها رو قبل از سرخ کردن، نمک بزنید و بعد از نیم ساعت بشورید.

خوراک مرغ و سبزیجات

یه غذای سالم و مقوی که با مرغ، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت درست میشه. این خوراک یه گزینه عالی برای کساییه که به فکر سلامتیشون هستن. میتونید از سینه مرغ یا ران مرغ برای تهیه این خوراک استفاده کنید. برای خوش طعم شدن خوراک میتونید از ادویه های مختلف مثل آویشن و رزماری استفاده کنید. خوراک مرغ و سبزیجات رو با نون سرو میکنن. میتونید از قارچ هم تو این خوراک استفاده کنید. برای اینکه خوراک آبکی نشه، بذارید آبش کاملا کشیده بشه.

نیمرو

ساده ترین و سریعترین غذای دنیا که فقط با تخم مرغ درست میشه!برای اینکه نیمروتون خوشمزه تر بشه، از روغن حیوانی استفاده کنید. میتونید بهش ادویه های مختلف مثل فلفل و پاپریکا هم اضافه کنید. بعضی ها دوست دارن زرده تخم مرغ شل بمونه. نیمرو رو با نون و کره خیلی ها دوست دارن. میتونید نیمرو رو با گوجه فرنگی و خیارشور هم سرو کنید. برای اینکه تخم مرغ به تابه نچسبه، از تابه نچسب استفاده کنید.

سیب زمینی سرخ کرده

یه میان وعده و پیش غذای محبوب که با سیب زمینی و روغن درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن که سیب زمینی ها رو قبل از سرخ کردن، چند دقیقه تو آب سرد بذارید. برای اینکه سیب زمینی ها ترد بشن، از روغن داغ استفاده کنید. بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سیب زمینی سرخ کرده رو با سس کچاپ یا سس مایونز خیلی ها دوست دارن. میتونید از ادویه های مختلف مثل پودر سیر و پودر پاپریکا هم برای طعم دار کردن سیب زمینی استفاده کنید. برای اینکه سیب زمینی ها نسوزن، حرارت رو ملایم تنظیم کنید.

کوکوی گل کلم

یه کوکوی خوشمزه و مقوی که با گل کلم رنده شده، تخم مرغ و سبزیجات درست میشه. این کوکو یه راه عالی برای خوردن گل کلمه!میتونید از سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تو این کوکو استفاده کنید. برای اینکه کوکو وا نره، آب گل کلم رو خوب بگیرید. کوکوی گل کلم رو با نون و ماست سرو میکنن. میتونید از گردو خرد شده هم تو این کوکو استفاده کنید. برای اینکه کوکو پفکی بشه، کمی بکینگ پودر اضافه کنید.

بورک اسفناج

یه پیش غذا یا غذای سبک خوشمزه که با اسفناج، پنیر فتا و خمیر یوفکا درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن که اسفناج ها رو قبل از استفاده کمی تفت بدید. میتونید از پنیرهای دیگه مثل پنیر پیتزا هم تو این بورک استفاده کنید. برای اینکه بورک خوش رنگ بشه، قبل از پخت روی اون زرده تخم مرغ بمالید. بورک اسفناج رو با سس ماست سرو میکنن. میتونید از پیاز داغ هم تو مواد میانی بورک استفاده کنید. برای اینکه بورک خشک نشه، روی اون کمی روغن بمالید.

فلافل

یه غذای خوشمزه و گیاهی که با نخود، پیاز، سیر و ادویه های مخصوص درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن که نخود ها رو 24 ساعت خیس کنید و چند بار آبشون رو عوض کنید. برای اینکه فلافل ها پوک بشن، از سبزی معطر مثل جعفری و گشنیز استفاده کنید. برای اینکه فلافل ها وا نرن، روغن رو خوب داغ کنید. بهتره فلافل ها رو در روغن شناور سرخ کنید.

سمبوسه

یه میان وعده یا پیش غذای خوشمزه که با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و ادویه های تند درست میشه. سمبوسه رو با نون لواش یا خمیر یوفکا درست میکنن. برای اینکه سمبوسه ها ترد بشن، بعد از سرخ کردن روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سمبوسه رو با سس انبه یا سس فلفل سرو میکنن. میتونید از سبزیجات معطر هم تو مواد میانی سمبوسه استفاده کنید. برای اینکه سمبوسه ها نسوزن، حرارت رو ملایم تنظیم کنید. بهتره سمبوسه ها رو در روغن شناور سرخ کنید.

پیراشکی گوشت

یه نوع غذای خوشمزه که با خمیر پیراشکی و مواد گوشتی درست میشه و هم داخل فر و هم داخل روغن پخته میشه. برای پخت داخل فر بهتره روی پیراشکی ها رومال بزنید و برای پخت داخل روغن، بهتره حرارت ملایم باشه تا مغز پیراشکی هم پخته بشه. مواد داخل پیراشکی میتونه از گوشت چرخ کرده و یا مرغ پخته و ریش ریش شده باشه. اضافه کردن قارچ طعم بینظیری به پیراشکی میده. برای تهیه رومال پیراشکی میتونید از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران استفاده کنید. پیراشکی رو میتونید با سس کچاپ میل کنید. بهتره پیراشکی ها رو در ظرف در بسته نگهداری کنید تا خشک نشن.

خوراک سوسیس بندری

یه غذای تند و خوشمزه که با سوسیس، پیاز، سیب زمینی و ادویه های جنوبی درست میشه. این خوراک یه گزینه عالی برای کساییه که عاشق غذاهای تند هستن. سوسیس بندری رو با نون سرو میکنن. میتونید از فلفل های تند مختلف برای تهیه این خوراک استفاده کنید. برای اینکه سوسیس بندری خوشمزه تر بشه، از رب گوجه فرنگی با کیفیت استفاده کنید. میتونید از جعفری خرد شده برای تزیین سوسیس بندری استفاده کنید. برای اینکه سوسیس بندری نسوزه، حرارت رو ملایم تنظیم کنید.

نون سیر

یه پیش غذای خوشمزه که با نون باگت، سیر، کره و جعفری درست میشه. برای تهیه نون سیر، سیرها رو رنده یا له کنید و با کره آب شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید. میتونید از پنیر پیتزا هم برای روی نون سیر استفاده کنید. نون سیر رو در فر یا تابه گرم کنید. نون سیر رو با سوپ یا سالاد سرو میکنن. برای اینکه نون سیر خشک نشه، روی اون کمی روغن بمالید. بهتره از سیر تازه برای تهیه نون سیر استفاده کنید.

توست تخم مرغ

یه صبحانه یا میان وعده سریع و خوشمزه که با نان تست، تخم مرغ و مواد دلخواه درست میشه. برای تهیه توست تخم مرغ، میتونید وسط نان تست رو خالی کنید و تخم مرغ رو داخلش بشکنید. میتونید از پنیر پیتزا، سوسیس، قارچ و فلفل دلمه ای هم برای داخل توست استفاده کنید. توست تخم مرغ رو در تابه یا فر بپزید. توست تخم مرغ رو با سس کچاپ سرو میکنن. برای اینکه توست نسوزه، حرارت رو ملایم تنظیم کنید. میتونید از نان تست سبوس دار هم برای تهیه توست تخم مرغ استفاده کنید.

کتلت عدس

یه غذای سالم و گیاهی که با عدس پخته شده، سیب زمینی، پیاز و ادویه درست میشه. کتلت عدس یه گزینه خوب برای کساییه که به دنبال غذاهای بدون گوشت هستن. برای اینکه کتلت وا نره، آب عدس رو خوب بگیرید. میتونید از سبزیجات معطر هم تو این کتلت استفاده کنید. کتلت عدس رو با نون و ماست سرو میکنن. برای اینکه کتلت پفکی بشه، کمی بکینگ پودر اضافه کنید. بهتره عدس رو از قبل خیس کنید تا سریعتر بپزه.

پیتزا خانگی

یه غذای خوشمزه و پرطرفدار که با خمیر پیتزا، سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا و مواد دلخواه درست میشه. تو نی نی سایت خیلی ها پیشنهاد میدن که خمیر پیتزا رو خودتون تو خونه درست کنید. میتونید از مواد مختلفی مثل گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، سوسیس و کالباس برای روی پیتزا استفاده کنید. پیتزا رو در فر بپزید. پیتزا رو با سس کچاپ و سس فلفل سرو میکنن. برای اینکه پیتزا خشک نشه، قبل از پخت روی اون کمی روغن بمالید. بهتره از پنیر پیتزای با کیفیت برای تهیه پیتزا استفاده کنید.

کوفته تبریزی بدون گوشت (عدس پلو کوفته ای)

یه ابتکار جالب و خوشمزه برای کسایی که به دنبال تنوع در طعم و غذاهای گیاهی هستند. در این روش به جای بهره‌گیری از گوشت در کوفته تبریزی، از عدس پخته شده به همراه برنج و سبزیجات معطر استفاده میشه. میتونید این کوفته ها رو به صورت جداگانه سرخ کنید و با عدس پلو سرو کنید. این غذا هم طعم لذیذی داره و هم برای سلامتی مفیدتره. برای اینکه کوفته ها وا نرن، آب عدس رو خوب بگیرید و از تخم مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کنید. میتونید از گردو و آلو هم برای داخل کوفته ها استفاده کنید. ادویه های مخصوص کوفته تبریزی، طعم فوق العاده ای به این غذا میدن.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. خیلی وقت ها تو آشپزخونه دنبال غذاهای ساده و سریعی مثل کتلت یا کوکو می گردیم که هم سیرکننده باشند هم طعمشون یادآور خونه مادربزرگ باشه. من همیشه موقع درست کردن اشکنه یه کم پونه خشک به مواد اضافه می کنم که عطر بینظیری به غذا میده. بعضی از این غذاها مثل میرزاقاسمی واقعا لیاقت دارند تو مهمونی ها سرو بشن و حسابی هوادار جمع کنن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا